ΕΜΕΙΣ

PETARISMA
Η ονομασία της σελίδας μας petarisma.gr προήλθε από την Ενωμένη έννοια  των παρακάνω όρων, αλλά κυρίως από  τη φιλοσοφία και το όραμά μας.
Το πετάρισμα του ματιού, είναι ένας ήπιος ακούσιος σπασμός του κάτω ή του επάνω βλεφάρου του ματιού, που παρατηρείται σε όλα τα όντα.
Χάρισμα:
1.     Κάτι που χαρίζεται, το δώρο
2.     Μία ιδιαίτερη ικανότητα που έχει κάποιος, το ταλέντο
Pet
Είναι στην αγγλική γλώσσα το κατοικίδιο ζώο, το ζώο συντροφιάς ενώ έχει και την έννοια του αγαπημένου.
Βασικός μας στόχος είναι να βρεθεί  ένα σπιτικό για τα αδέσποτα, ώστε να έχουν την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, αλλά και να δίνουμε χρήσιμες πληροφορίες από ειδικούς,  που αφορούν τα κατοικίδια, την υγεία τους, τις παθήσεις τους και την αντιμετώπισή τους. Φιλοδοξούμε να γίνουμε σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων  για την φιλοζωία , φιλοξενώντας και άλλες φωνές (μέσω forums και blogs).
Η προσφορά όμως δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στα ζώα συντροφιάς , αλλά στόχος μας είναι και το “εμείς ” σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις.
Θεωρούμε υποχρέωση μας την υποστήριξη, την  προβολή και ανάδειξη  όλων εκείνων των φορέων, που στόχο έχουν να κάνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και των ζώων καλύτερη και τον πλανήτη μας ασφαλέστερο.
Τόπος μας η Εορδαία,  το όνομα της σημαίνει αγαπημένη και προέρχεται από την αρχαία θεά Εόρδα (Μητέρα Γη)