Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεισφορά σας στην προσπάθεια του δήμου μας να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής, στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Η στήριξή σας, στην προσπάθειά μας, αποδεικνύει την γενναιόδωρη κοινωνική αλληλεγγύη. Αρωγός σε έναν ευαίσθητο τομέα που αφορά τα αδέσποτα ζώα, ο ΑΔΜΗΕ κάλυψε αρχικά φαρμακευτικό υλικό για θεραπείες σε ζώα με Λεϊσμανίωση και Διροφιλαρίωση, χειρουργική επέμβαση οστεοσύνθεσης, στειρώσεις,  τροφές και έχοντας επίγνωση των αυξημένων αναγκών των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που βρίσκονται στον δρόμο εκτεθειμένα σε καιρικές συνθήκες προχώρησε σε δωρεά ξύλινων σπιτιών και δοχείων νερού.  Μια εξαιρετική κίνηση ζωοφιλίας, ήταν και η υιοθεσία δυο (2) αδέσποτων ζώων από το καταφύγιο Εορδαίας. Η Ρέινα και η Ζιζέλ ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ΑΔΜΗΕ.

Ένα απόσπασμα από τον Λάο Τσού, λέει πως «η ευγνωμοσύνη είναι μνήμη καρδιάς», γι’ αυτό και η καρδιά δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν.

Ένα ολόψυχο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην εταιρεία ΑΔΜΗΕ για την εξαιρετική και γόνιμη συνεργασία, για την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή στις ανάγκες διαχείρισης αδέσποτων ζώων .

Η παραπάνω σημαντική προσφορά  ενισχύει την προσπάθεια του Δήμου Εορδαίας για την ουσιαστική φροντίδα των αδέσποτων ζώων, καθώς η ευζωία και επιβίωση τους εξαρτάται από τον άνθρωπο.

Σεβόμενοι τον άνθρωπο παράλληλα με το περιβάλλον, ο  εθελοντισμός και η αλληλεγγύη είναι μια συλλογική προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας μας.

 

ΑΔΜΗΕ

Ως Διαχειριστής του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ) ο ΑΔΜΗΕ έχει ως αποστολή τη διασφάλιση του εφοδιασμού της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια με τρόπο ασφαλή, αποδοτικό και αξιόπιστο, προωθώντας την ανάπτυξη του ελεύθερου ανταγωνισμού στην Ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και εξασφαλίζοντας την ισότιμη μεταχείριση των Χρηστών του ΕΣΜΗΕ.